“Hearthunters teki meistä työllistymisen ammattilaisia!” – by Jukka Niemelä

Sain maanantai-iltana 11.8. klo 23.21 mieltä lämmittävän sähköpostin. Se oli kuin joulubonus, josta yrittäjän on kuitenkin turha haaveilla. Eräs valmennettavistamme antoi palautetta oikein täyslaidallisen.

Hearthunters-valmennus teki meistä työllistymisen ammattilaisia

Niin. Itse asiassa valmennus ei tehnyt. Valmennettavat saivat oikeat ja konkreettiset evästykset siihen, kuinka he voivat tehdä itse itsestään työllistymisen ammattilaisia. Nimenomaan työllistymisen – ei työnhaun.

Prosessin perustana oli juuri minulle sijoitettu, oma koutsi. Hänen kanssaan räätälöimämme työnhakuaktiviteetti loi lisäarvon olemalla ainutlaatuinen, muista poikkeava.

Sillälailla! Olen myyntispiikeissä kertonut kilpailijoidemme tekevän työnhakijoista toistensa klooneja. Meiltä ei tule kahta samannäköistä, hajuista tai makuista työnhakijaa. Jokaisella on se jokin oma juttu. Ja se tulee esille niin että rytisee.

Oma valmentajani toimi ohjaajanani erittäin antaumuksellisesti ja taitavasti.

Yrittäjänä ei ole muuta vaihtoehtoa – etenkin kun sattuu pitämään omasta työstään. Ja asiakkaidemme menestys on bensaa meidän bisnesliekkeihimme.

Hearthunters-valmennus sai työryhmän näkemään oman työllistymisensä mahdollisuudet uudella tavalla.

Osa kilpailijoistamme antaa liian ruusuisen kuvan todellisuudesta. Me sovimme ensimmäisessä ryhmätapaamisessa, että olemme suorapuheisia ja rehellisiä. Tässä tulos.

Palvelun ostaessasi voit aina valita tutun ja jähmeän tai uuden ja innovatiivisen. Hearthunters edustaa ehdottomasti raikasta, uutta tapaa rekrytoitua.

Mitä sitten? Sitä, että tämä kyseinen valmennettava sai töitä. Hän on innostunut ja motivoitunut uuteen tehtävään, joka vastaa hänen kiinnostuksensa kohteita.

Leave a comment